Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Ideális hétvégi ebéd: sörtésztába panírozott omlós hússzeletek!
A hús szeleteket kiklopfolom és megsózom.
Ezután elkészítem a masszát a bundához.
Liszt, tojás, sör és kevés víz.
Összekavarom, hogy egy kicsit sűrűbb masszát kapjak.
A hússzeleteket lisztbe forgatom, majd a masszába.
Forró olajban kisütöm.
TIPP
Elkészítés előtt klopfold ki a sertésszeleteket, hogy mindenhol egyenletesen átsüljenek, és omlós, puha legyen az eredmény!Köretnek ideális a rizs, vagy akár a burgonyakrokett is. Tálald friss zöld salátával vagy paradicsomsalátával a maximális íz-élmény érdekében!
TUDTAD?
Az Orly-módra azt jelenti, hogy a húst vagy esetleg zöldségeket sűrű bundába forgatják, amely egyik kulcsfontosságú hozzávalója a sör. Ez adja az étel különleges ízvilágát.