Receptek Levesek Húsleves daragaluskával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
1 darab zellergumó
2 darab csiperkegomba
3 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
1 darab karalábé
30 dkg marhalábszár
3 darab sárgarépa
1 darab kínai kel
50 dkg marha csont

Leírás

A csontot és a húst mossuk meg, és ha felforrt, habozzuk le. Az előkészített zöldségekkel zöldségeljük be, és fűszerezzük. Gyöngyözve főzzük, 3 órán keresztül. Közben készítsük el külön a daragaluskát, hagyományos módon. Ha a leves megfőtt, a hús puha, akkor szűrjük le. A húst és a zöldségeket külön tálon kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4