Receptek Főételek Húsos ételek Húsgombóc sörmártásban

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
8 dkg finomliszt
2 kanál tejföl
2 g fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 darab zsemle
10 dkg vaj (a mártásba)
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál mustár
1 kk ételízesítő
30 dkg darált sertéshús
30 dkg marhalábszár
1 l világos sör

Leírás

A zsemlét ledaráljuk és összekeverjük a darált hússal, a lereszelt vöröshagyma felével, a zúzott fokhagymával, 2 ek. tejföllel, a tojással és a mustárral. Sóval és borssal összedolgozzuk, majd nedves kézzel, húsgolyókat formálunk belőle. A sört felmelegítjük a fűszerekkel és belerakjuk a gombócokat, majd közepes lángos megfőzzük. Ha megpuhultak a gombócok, kiszedjük őket és behabarjuk a főzőlevet. Tálaláskor, a mártással meglocsoljuk a gombócokat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4