Receptek Levesek Hideg uborka leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tejföl
2 darab kígyóuborka
1 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
15 dkg csemegeuborka
1 csipet szárított kapor
5 dl erőleves

Leírás

A meghámozott és megmosott, fürtös uborkát hosszában félbevágjuk. Magjait kikaparjuk, húsát apró kockákra vágjuk. A csemegeuborkát lecsöpögtetjük és felaprítjuk. A megtisztított vöröshagymát ugyancsak apró kockákra vágjuk. A kétféle uborkát és a vöröshagymát a forró vajon, kb. 5 percig pároljuk. Felöntjük az erőleveslével, majd további kb. 5 percig főzzük. Botmixerrel összeturmixoljuk, végül tejföllel ízesítjük. A megmosott kaprot lerázzuk. Keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit felaprítjuk és a levesbe keverjük. Sózzuk, borsozzuk. Az uborkalevest a félretett kaporral és apró kockákra vágott citrommal díszítve kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4