Receptek Főételek Hal Halfilé brokkolival és rokfort mártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg finomliszt
20 dkg trappista sajt
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
2 dl tejszín
1 csipet szódabikarbóna
1 kg brokkoli
1 cl metélőhagyma
5 dl húsleves alaplé
1 dkg halfilé

Leírás

A halat felszeleteljük, sózzuk és borsozzuk. A vizet felforraljuk egy késhegynyi szódabikarbónával. Belerakjuk a brokkolit és leforrázzuk. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. A halat a felmelegített vajon megsütjük, pici citromlevet is nyomhatunk rá. A vajat habzásig hevítjük és belerakjuk a márványsajtot, majd felolvasztjuk. Liszttel megszórjuk, felengedjük húslével és kiforraljuk. Snidlinggel gazdagítjuk, ízesítjük és tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, a halra rakjuk a brokkolit és leöntjük a finom mártással. http://www.youtube.com/watch?v=pveFpOUm83k

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4