Receptek Gyerekmenü Főételek Halfalatkák házilag

Hozzávalók

1 kg pontyfilé
100 g zabpehely
1 darab tojás
1 darab citrom
1 tk
1 adag finomliszt
2 darab tojás
1 adag kukoricadara
1 csokor friss petrezselyem

Elkészítés

1

Főzzük meg a halfilét.

2

Szedjük apró darabokra, a szálkákat és a csontos részeket távolítsuk el.

3

Keverjük össze a zabpehellyel.

4

Adjunk hozzá egy tojást és egy fél citrom levét.

5

Jól keverjük össze, majd tegyük a hűtőbe 15 percre.

6

Formázzuk meg a halfalatkákat.

7

Forgassuk meg a lisztben, a tojásban és a kukoricadarában, végül süssük ki őket. Tálaljuk burgonyapürével.

8

Tipp: Akár a sütőben is kisüthetjük a halakat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4