Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kockázd fel a halfilét. A citromlevet keverd össze sóval, borssal, összevágott petrezselyemmel és olajjal. Forgasd meg benne, a kockára vágott halat. Tedd a hűtőbe, fedővel letakarva, 30 percre. A rizottóhoz hevíts vajat, pirítsd meg benne a kockára vágott hagymát és az összevágott fokhagymagerezdet. Add hozzá a rizst és folyamatos kevergetés mellett, párold üvegesre. Fokozatosan, állandó keverés mellett, öntsd hozzá a forró levest és a bort. Az újabb adag csak azután következhet, amikor a rizs az előzőt már teljesen magába szívta. 20 percig főzd. Az utolsó 5 percben, add hozzá a vékony csíkokra vágott hagymaszárat. Ízesítsd sóval és borssal, majd keverd bele a maradék vajat. A felkockázott halat, óvatosan helyezd a rizsre, majd takard le fedővel és alacsony hőmérsékleten, 5 percig főzd. Ezután keverd bele a zöldségeket. Végül szórj a rizottóra összevágott petrezselymet és reszelt sajtot.