Hagymás krumpli

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
2 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál mustár
1 pohár natúr joghurt

Leírás

A hagymát apróra vágom és olajon megfonnyasztom, majd ráteszem a pirospaprikát. A burgonyát párolóedénybe rakjuk, miután megtisztítottuk és megpároljuk. Felaprítjuk a burgonyát és a hagymát is a tetejére daraboljuk, apró darabokra. Hozzáadjuk a joghurtot és a tejfölt, fűszerezzük, majd összekeverjük. Fasírt mellé szoktuk fogyasztani, köretként.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4