Hagymás kenyér

Hozzávalók

2 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2,5 dl víz

1 kanál cukor

1 fej vöröshagyma

2 kanál vaj

1 csipet kömény

2,5 dkg élesztő

50 dkg átszitált liszt

Leírás

A felaprított hagymát a vajon megpirítjuk, majd köménnyel ízesítjük. A többi hozzávalóval együtt, dagasztógépbe tesszük és alaposan megdagasztjuk. Letakarva kelesztjük, majd a megkelt tésztát, finoman átgyúrjuk. Cipó alakot formálunk belőle, vagy lisztezett, vajazott tepsibe rakjuk a gombócokat és vizes ecsettel lekenjük a tetejét. Sütőzacskóba helyezzük és 190 °C-ra előmelegített sütőben, 35-40 perc alatt, ropogósra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4