Receptek Levesek Hagymaleves zsemlekockával

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
4 fej vöröshagyma
20 dkg trappista sajt
2 darab húsleveskocka (erő, marhahús)
10 dkg margarin
1 dl száraz fehérbor

Leírás

A vöröshagymát hosszúra vágva, megdinszteljük olajon, vagy főzőmargarinon. Közben elkészítjük az erőlevest (leveskockából), 1 liter vízzel. Ha kész a hagyma, egy evőkanál liszttel behabarjuk, majd felöntjük a levessel. Sóval, borssal és a borral ízesítjük, majd forrás közben, beletesszük a reszelt sajtot, és összefőzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4