Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos csirkeragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
100 g vaj
400 szem csirkemellfilé
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet fehérbors
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 kanál átszitált liszt
200 g ananász befőtt
Leírás
A csirkét vágjuk kockára, és hintsük meg sóval és borssal. Vajon pirítsuk meg, és ha kifehéredett, adjuk hozzá a kockára vágott ananászt. Pirítsuk össze, és fűszerezzük, majd szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4