Receptek Levesek Hagymaleves 2

Hozzávalók

5 dkg finomliszt
1 kanál kristálycukor
1 gerezd fokhagyma
1 kanál extra szűz olívaolaj
5 dkg vaj
1 dl tejszín
1 kanál friss petrezselyem
1 mk ételízesítő
4 szál póréhagyma
dl erőleves (kockából)

Leírás

A vajat és az olívaolajat, nagy serpenyőben felforrósítjuk. Beletesszük a hagymát és kb. 20 perc alatt, aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát és a cukrot, majd addig kevergetjük, amíg a cukor karamellizálódik. Felengedjük húslevessel és kiforraljuk. Tejszínes habarással sűrítjük, majd friss zöldhagymát aprítunk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4