Receptek Levesek Hagymaleves 2

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
2 fej vöröshagyma
1 dl száraz fehérbor
1 l húsleves alaplé
4 kanál finomliszt

Leírás

A vajat felolvasztom egy lábasban. Megfenem a kedvenc konyhakésem és a hagymákat, megpróbálom a lehető legvékonyabbra vágni. Mikor felvágtam az összes hagymát, rádobom az olvadt vajra, fakanálra kapok és állandó kevergetés mellett, közepes lángon megkaramellizálom a hagymáimat. Miután a hagyma elkészült, hozzáadom az összenyomott fokhagymagerezdeket, meghintem a liszttel, felengedem az alaplével és a borral. Adok hozzá babérlevelet, sót, borsot. Lefedem és hagyom békében rotyorogni. Tejszínnel dúsítom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4