Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hozzávalókat egy tálba rakjuk és lassú fokozaton, robotgéppel összedolgozzuk. Az elkészített tésztát sütőpapírral bélelt őzgerincformába öntjük és közepes hőmérsékleten sütjük. Kisütés után, kiborítjuk a formából és jégszekrénybe tesszük, majd lehúzzuk a papírt és a pirosra festett forró barackízzel beecseteljük. Ezután kristálycukorba hempergetjük, majd felszeleteljük. A kész mennyiség: 2,05 kg. Ebből a tésztából ánizskenyér is készülhet, azzal a változtatással, hogy a vagdalt gyümölcs helyett, 3 dkg ánizsmagot leverünk hozzá. Az ánizsmagot késsel vagdaljuk apróra, mert így illata hatásosabb. Kihűlés után, az ánizskenyeret is felszeleteljük és szeletenként mártógyurmába, ferdén kimártjuk. Áthúzhatjuk egészben, rudanként is és utána szeleteljük fel.