Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A három tojásfehérjét habbá verjük, majd külön tálban, a három sárgáját, 5 ek. cukorral és 1 cs. vaníliás cukorral kikeverjük. 1 csomag zselatint 1,5 dl vízzel felfőzzük, még melegen a sárgájához keverjük, majd beletesszük a felvert habot. Tepsibe öntjük, majd hűtőbe tesszük. A második réteg ugyanaz mint az első, csak a sárgájához keverjük a kakaóport. A réteget az elsőre öntjük, és berakjuk a hűtőbe, hogy megdermedjen. 4 dl tejfölt, 7 ek. cukorral és vaníliás cukorral elkeverjük. 1 cs. zselatint felfőzünk, majd a tejfölhöz keverjük. Ezt a második rétegre öntjük, és hűtőbe tesszük. 3-4 dl szörpből és 1 csomag zselatinból kocsonyát főzünk. Ez a befejező réteg. A hűtőben, kb. 10-15 percet kell állnia, minden egyes réteg után. Rendkívül dekoratív és különleges sütemény, mégis nagyon egyszerű az elkészítése, ugyanakkor sütést sem igényel.