Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A karajt alaposan megmossuk, felszeleteljük és kiklopfoljuk. Egyik oldalát, megszórjuk vegyes grill fűszersóval, tetejét pedig vékonyan megkenjük mustárral. Előmelegített sütőben, egy fél dl vízzel és kevés olajjal meglocsolva, fóliával lefedve, fél óráig sütjük, 180 fokon. Ezután a fóliát eltávolítjuk, az almát karikákra vágjuk és a hús szeletekre helyezzük, majd további 15-20 percre, ismét a sütőbe helyezzük. Ha megsült a hús, kivesszük és a szaftot egy gyors forralóban rakjuk. Felforraljuk és leturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk.