Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kevés étolaj
4 darab alma
2 dl tejszín
1 tubus mustár
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet ételízesítő
1 kg sertéskaraj (csontozott)
1 csipet fűszersó

Leírás

A karajt alaposan megmossuk, felszeleteljük és kiklopfoljuk. Egyik oldalát, megszórjuk vegyes grill fűszersóval, tetejét pedig vékonyan megkenjük mustárral. Előmelegített sütőben, egy fél dl vízzel és kevés olajjal meglocsolva, fóliával lefedve, fél óráig sütjük, 180 fokon. Ezután a fóliát eltávolítjuk, az almát karikákra vágjuk és a hús szeletekre helyezzük, majd további 15-20 percre, ismét a sütőbe helyezzük. Ha megsült a hús, kivesszük és a szaftot egy gyors forralóban rakjuk. Felforraljuk és leturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3