Receptek Saláták Gombasaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
1 fej vöröshagyma
1 csipet szárított kakukkfű
2 doboz sűrített paradicsom konzerv
2 darab babérlevél
1 kg csiperkegomba

Leírás

A hagymát apróra vágjuk, a gombával együtt. Szeletekre vágjuk a gombát, az igazihoz állítólag apró kockákra kell. A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, és addig pároljuk, amíg levet ereszt. Ekkor hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, babérlevelet, kakukkfüvet, kevés borsot és némi citromhéjat. Még néhány percig együtt pároljuk. Amikor lehúzzuk a tűzről, keverhetünk bele egy kevés fehérbort. Vegyük ki a babérlevelet és a citromhéjat. Lehűtjük, és hűtve tálaljuk, például pirítós, vagy friss pékáru mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4