Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gombát megtisztítom, gyorsan megmosom, gerezdekre vágom. A finomra vágott vöröshagymát az olajon megpárolom, majd hozzáadom a paradicsompürét, kakukkfüvet, babérlevelet, a szűrt citromlevet, valamint a gerezdekre vágott gombát. Mérsékelt tűzön párolom. A gomba elegendő levet enged, ne rontsuk el vízzel! Pár perccel a főzés befejezése előtt adom hozzá a sót és a cukrot. Ha kész (kb. 10 perc, ne főzzük szét a gombát, maradjon roppanós), hagyom kihűlni. Akinek túl savanykás lenne, adhat hozzá ketchupot.