Receptek Főételek Hal Gombás-tejszínes halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab friss petrezselyem
20 dkg csiperkegomba
2 dl főzőtejszín
10 dkg krémsajt
40 dkg halfilé

Leírás

Az olajat felmelegítettem, és beletettem az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a fűszereket, és felöntöttem a tejszínnel. Felforraltam, hozzákevertem a felaprított petrezselymet, majd pár perc alatt összefőztem. Belekevertem sajtot, sóztam-borsoztam. Frissen aprított petrezselyemmel megszórva, csigatésztával tálaltam.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4