Receptek Főételek Húsos ételek Gombás pacalpörkölt

Hozzávalók

1 tk tengeri só
1 dl tejföl
2 gerezd fokhagyma
2 kanál étolaj
2 csipet chili paprika
2 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt kömény
30 dkg csiperkegomba
2 csipet őrölt pirospaprika
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg pacal

Leírás

A hagymát a zsíron sárgára pirítom, rászórom a paprikát, majd a felcsíkozott pacalt. Megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát és a törött borsot. Az utolsó fél órában, beleteszem a gombát, és lassú tűzön puhára párolom. Ízesítem, és a végén egy kevés tejföllel teszem tökéletessé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4