Receptek Főételek Húsos ételek Gombás marhapörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
2 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet őrölt kömény
20 dkg csiperkegomba
2 kanál őrölt pirospaprika
2 darab zöldpaprika
1 kanál ételízesítő
80 dkg marhacomb
2 gerezd fokhagyma

Leírás

A húst kockára vágom. A vöröshagymát tisztítás után, apróra metélem, az olajon üvegesre fonnyasztom. Ezután a tűzről lehúzva, belekeverem a pirospaprikát, az ételízesítőt és a borsot. Ráöntök két evőkanál vizet, majd a tűzre visszateszem. Rádobom a kockára vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát, meg a paradicsomot, és annyi főzőlével öntöm fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt, készre főzöm. Mielőtt kész lenne, hozzáadom a cikkekre vágott gombát. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4