Receptek Főételek Húsos ételek Gombás marhapörkölt

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

2 fej vöröshagyma

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet fehérbors

1 csipet őrölt kömény

20 dkg gomba

2 kanál pirospaprika

2 darab zöldpaprika

1 kanál ételízesítő

80 dkg marhahús

2 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A húst kockára vágom. A vöröshagymát tisztítás után, apróra metélem, az olajon üvegesre fonnyasztom. Ezután a tűzről lehúzva, belekeverem a pirospaprikát, az ételízesítőt és a borsot. Ráöntök két evőkanál vizet, majd a tűzre visszateszem. Rádobom a kockára vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát, meg a paradicsomot, és annyi főzőlével öntöm fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt, készre főzöm. Mielőtt kész lenne, hozzáadom a cikkekre vágott gombát. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4