Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemell szeleteket a fűszersóval megszórjuk és mindkét oldalán átsütjük. A vöröshagymát felkockázzuk, üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott bacon szalonnát, majd megpirítjuk. Hozzátesszük a szintén apróra vágott csirkemájat és a gombát, no meg a fokhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Addig pároljuk, amíg omlós nem lesz a csirkemáj. A már kisütött csirkemell filéket üvegtálba tesszük és a csirkemájas ragut ráhalmozzuk. Minden halmocskára, egy-egy szelet trappista sajtot teszünk. Betesszük a sütőbe, 180 C°-on, 15-20 perc alatt készre sütjük.