Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ kg paradicsom
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
30 dkg csiperkegomba (laska, csiperke)
2 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
10 dkg szalonna
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A szalonnazsíron megfuttatjuk a hagymát, majd rászórjuk a paprikát és rátesszük a gombát. Kissé megsózzuk, majd fedő alatt, saját levében addig pároljuk, amíg zsírjára sül. Ekkor hozzáadjuk a zöldpaprikát és néhány percig, fedő alatt pároljuk. Végül beletesszük a paradicsomot. A finomra metélt petrezselyemmel, az ételízesítővel, a zúzott fokhagymával és borssal fűszerezzük, majd néhány percig, kis lángon főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4