Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A halat hideg vízben leöblítjük, a vizet leitatjuk róla, meglocsoljuk citromlével és pár percig állni hagyjuk. Közepes nagyságú darabokra vágjuk, sóval és borral fűszerezzük. A gombát és a hagymát megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Vajban, üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát. Sóval és borssal ízesítjük, pár percig, nagy láng felett pirítjuk,,majd megszórjuk liszttel. Felöntjük vízzel, beletesszük a zöldfűszereket, majd lefedve, 15 percig pároljuk. Beletesszük a halat és a fehérbort, majd ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk és további 15 percig pároljuk. A tetejét megszórjuk, finomra vágott petrezselyemzölddel.