Receptek Főételek Húsos ételek Gombás csirkedarabok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál étolaj
50 dkg csirkemell
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg csiperkegomba
1 csésze ételízesítő
10 dkg póréhagyma
3 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

Az apróra vágott hagymát a vajon megfonnyasztom, majd ráteszem a vékony csíkokra vágott húst. Erős tűzön, rövid ideig együtt pirítom. Ezután beleteszem a vékonyra vágott gombát. Sóval, borssal ízesítem. Ha kell, egy kevés vizet öntök alá, és puhára párolom. A tejszínben elkeverem a lisztet, és a húsra öntöm. Jól összeforralom, majd 1 csokor apróra vágott petrezselymet is belekeverek. Párolt rizzsel, vagy tésztával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4