Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát felaprítjuk, majd kevés olajon elkezdjük megpirítani. Ha megpirult, adjuk hozzá a kockára vágott paprikát és paradicsomot. Ha összepirultak, akkor megszórjuk pirospaprikával és felengedjük vízzel. Ha elfőtte a levét, akkor engedjük fel vízzel és főzzük szét a hagymát. Közben forró, sós vízben főzzük ki a tésztát. Aprítsuk fel a gombát és rakjuk rá a pörköltalapra, keverjük össze és kevés vízzel pároljuk meg a gombát. Közben fűszerezzük. Miután megpárolódott a gomba, habarjuk be tejszínnel és már tálalhatjuk is a forró tésztával.