Receptek Levesek Gombaleves

Hozzávalók

1 dl étolaj
5 dkg sárgarépa
2 darab húsleveskocka
1 dl szójaszósz
40 dkg csiperkegomba
10 dkg zellergumó
15 dkg póréhagyma
1 csomag Kínai alap

Leírás

A friss póréhagymát karikára vágva, a kockázott répával, a zellerrel és a szeletelt gombával együtt, forró olajon, hirtelen megpirítjuk. A Kínai Specialitást és a marhahúsleves kockát vízben, alaposan feloldjuk, majd a korábban elkészített zöldségalappal gondosan elkeverjük. Felforraljuk, szójaszósszal és ha szükséges, csipetnyi sóval ízesítjük..

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4