Receptek Levesek Gombakrémleves borsozva

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
7 dl víz
1 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
2 darab húsleveskocka
1 csomag friss petrezselyem
25 dkg csiperkegomba
2 dl főzőtejszín

Leírás

A hagymát megtisztítjuk, kockára vágjuk és egy lábasban, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Rátesszük a megtisztított, megmosott, felszeletelt gombát és 4-5 perc alatt, puhára pároljuk. Megszórjuk a liszttel és hozzákeverjük a tejszínt, majd botmixer vagy turmixgép segítségével, krémesre turmixoljuk az egészet. Hozzáöntjük a vizet, erőleveskockával és borssal fűszerezzük, majd jól átforraljuk. Tálalás előtt, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4