Hozzávalók

4 darab tojás
25 dkg finomliszt
2 tasak vaníliás cukor
20 dkg kristálycukor
25 dkg vaj
1 mk őrölt fahéj

Leírás

A felolvasztott vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojás sárgákkal kikeverjük, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjéket. Ezután óvatosan hozzákeverjük a lisztet. Ha először sütsz a gorfisütővel, akkor kikenjük egy pici vajjal, vagy olajjal és amikor meleg a sütő, beletehetjük az első adagot. Kb. 20 db lesz belőle, kivéve ha sütés közben el nem fogy. Barackdzsemmel és friss tejszínhabbal fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4