Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A krumplikat megpucolom, felkockázom és felteszem főni. Ha megpuhult, leszűröm, megvárom, hogy kicsit hűljön, majd összetöröm. Hozzáteszem a tojássárgákat és a lisztet, valamint ízlés szerint, tengeri sót. Tésztát gyúrok belőle, kb. 1 centi vastag csíkokat hengergetek, amiket kb. 2 centisre feldarabolok. Villa hátával csíkokat nyomok beléjük. 1,5 l vizet, egy leveskockával felteszek főni. Ha zubog, úgy 15-18 darabjával kifőzöm a gnocchikat. Ha feljöttek a felszínre, kapnak még egy percet és kimerem őket egy tálba.