Receptek Desszertek Sütés nélküli Gesztenyetorta (sütés nélkül)

Hozzávalók

dl kávé
5 dl tejszín
4 kanál porcukor
20 g zselatin
15 dkg margarin
4 kanál kakaópor
50 dkg háztartási keksz
½ dl rum
50 dkg gesztenyemassza

Leírás

A gesztenyemasszát a 0,5 dl rummal kikeverjük, hozzákeverjük óvatosan a kemény habbá vert Hulalát, melyből félre teszünk a torta tetejének díszítésére. Majd a felfőzött, és langyosra hűtött zselatint is hozzákeverjük.
A krémet rámerjük a tortaformában lévő kekszalapra. Kb. 15 perc pihentetés után lekenhetjük a díszítésre félretett Hulalával. Étcsokoládé reszelékkel díszíthetjük.
Kb. 2-3 óra múlva szelhető már.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4