Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A cukrot és a tojások sárgáját habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kakaóport, diót és a sütőporral elvegyített morzsát. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és ezt óvatosan hozzákeverjük a tésztához. A tésztát kikent, kilisztezett tepsibe öntjük, forró sütőbe tesszük, majd rögtön alacsonyabbra vesszük a sütő hőmérsékletét. A gesztenyemasszát a vajjal és a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tejszínt, a vaníliás cukrot és rumot ízlés szerint. Gazdagíthatjuk a krémet magozott meggyszemekkel, vagy mazsolával. A tölteléket a kihűlt tésztára kenjük. A csokoládét vízgőz felett, kb. 2 evőkanál vízzel és a vajjal felolvasztjuk, jól kikeverjük, majd a gesztenyemasszára öntjük és elsimítjuk.