Receptek Desszertek Sütést igénylő Gesztenyés babapiskóta

Hozzávalók

½ l tej
5 dkg kristálycukor
5 dkg vaj
1 csomag babapiskóta
10 dkg mazsola
20 dkg gesztenyemassza
1 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

A pudingot megfőzzük, a szokásos módon, majd kihűtjük. A gesztenyemasszát kikeverjük a vajjal, cukorral és 2 evőkanál pudinggal. A mazsolát rumba áztatjuk. Egy mély üvegtál aljára terítjük a kihűlt puding kevesebb mint felét, erre sorba rakjuk a babapiskóta egy részét. Rásimítjuk a gesztenyekrém szintén egy részét, és megszórjuk a mazsolával. Megint babapiskótát teszünk rá, és ezt így rétegezve folytatjuk, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Hűtőszekrénybe tesszük, és tejszínnel, kakaóval díszítjük, elfogyasztása előtt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4