Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Hevítsünk fel egy serpenyőben 2 evőkanál olívaolajat, adjuk hozzá a virslit, a nagyobb darabokra vágott paprikát és süssük 5 percig.
Rakjuk félre, majd tegyük a serpenyőbe a finomra vágott hagymát. Pirítsuk kb. 7 percig. Ezután keverjük hozzá borecetet, paradicsompürét, őrölt füstölt paprikát és sót. Adjuk hozzá a hámozott paradicsomot, a bort, a babérleveleket és a lecsepegtetett, de nem átmosott babot, a paprikát, a virslit, valamint az apróra vágott cukkinit. Forraljuk fel.
Öntsük a keveréket egy sütőtálba, és süssük 200°C-on körülbelül 20 percig.
Közben készítsük el a szórást. A kenyeret aprítsuk egy turmixgépben zsemlemorzsává. Keverjük össze egy tálban zúzott fokhagymával, egy csipet sóval és apróra vágott petrezselyemmel. 20 perc elteltével vegyük ki a sütőtálat, szórjuk meg a casserole-t zsemlemorzsával, csepegtessünk rá olívaolajat és süssük további 10 percig, amíg a zsemlemorzsa aranyszínű és ropogós lesz.
Hagyjuk állni néhány percig, és tálaljuk.
TIPP: Könnyű zöldségsalátával vagy sült burgonyával ajánljuk.