Hozzávalók

1 l tej
2 tasak vaníliás cukor
20 dkg kristálycukor
25 dkg rizs
1 darab vaníliarúd
2 dl főzőtejszín
20 dkg meggybefőtt
1 dl málnaszörp
3 dl növényi tejszín

Leírás

A tejet forraljuk fel, és főzzük meg benne a rizst. Mielőtt megpárolódna, keverjük bele a cukrot és a tejszínt. Fedővel takarjuk le, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, keverjük hozzá a keményre vert tejszínhabot és a meggyszemeket. Alaposan keverjük el, és töltsük poharakba. Szörppel és tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4