Receptek Levesek Francia hagymaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 tk mustár
1 darab húsleveskocka
¾ l húsleves alaplé (alaplé)
2 dl főzőtejszín
1 marék metélőhagyma (apróra vágva)

Leírás

3 nagy fej vöröshagymát apróra felszeletelek, egy kis olajon üvegesre párolom, majd felöntöm húsleves alaplével (0,75 l) . Fűszerezem sóval, borssal, teáskanál mustárral, majd behabarom 2 dl főzőtejszínnel. Mindezt összeturmixolom botmixerrel, majd visszateszem a tűzhelyre és összeforralom. Gazdagon megszórom, aprított snidlinggel. Tálaláskor, pirított rozskenyeret adok hozzá és reszelt füstölt sajtot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4