Hozzávalók

2 darab tojás
2 bögre finomliszt
2 mk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg vaj
2 kanál étolaj
3 darab alma
3 dl tejszín
6 darab tojás
20 dkg porcukor
1 bögre kristálycukor
3 cl rum
1 tasak vaníliás pudingpor

Leírás

A lisztet, sütőport, kristálycukrot, vaníliás cukrot, vajat, olajat, tojást, rumot jól összekeverjük. A tésztát zsírpapírral kibélelt tepsibe öntjük, majd a meghámozott és felszeletelt almagerezdeket a tészta tetejére tesszük. A tojássárgáját kikeverjük tejszínnel és pudingporral. Adunk hozzá porcukrot, és az almára öntjük. Kb. 35 percig, közepesen meleg sütőben sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4