Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1, Kenyérsütő gépbe rakjuk a hozzávalókat sorrendben. (Kenyérsütő helyett, persze kézzel is dagaszthatjuk. Ekkor az élesztőt felfuttatjuk és mint egy hagyományos kelt tésztát, összeállítjuk, majd kétszeresére kelesztjük. Ezután a harmadik lépéstől folytatjuk.) 2, Dagasztás programot indítunk rajta (1ó 50p). 3, Lisztezett felületen, 6 egyenlő részre osztjuk a tésztát, egyenlő vastagságú és hosszúságú hengerekké sodorjuk, majd megfonjuk. 4, Vajazott-lisztezett tepsire rakjuk, tejjel lekenjük. 5, 175 fokos sütőben, 30 percig sütjük. (A jobb eredmény eléréséhez, egy vízzel teli tálat teszünk a kalács mellé, a sütőbe.) 6, Sütés után, rácsra tesszük a kalácsot és ott hagyjuk kihűlni.