Receptek Előételek Hideg előételek Borsókrém mustárosan
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 fej hagyma
1 darab babérlevél
1 csipet ételízesítő
30 dkg sárgaborsó
Leírás
A sárgaborsót, a fűszerekkel együtt felrakjuk főni. Ha megfőtt, leszűrjük és a vajjal, mustárral együtt összetörjük és krémes állagúra dolgozzuk. Robotgépbe is rakhatjuk és összedolgozhatjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4