Receptek Főételek Tészta Fokhagymás rákfarok pennével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
1 fej fokhagyma
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
2 dl tejszín
1 csomag penne
50 dkg garnélarák

Leírás

A pennét kifőzzük és leszűrjük. A rákfarkakat megtisztítjuk és vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát és átforgatjuk őket. Megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Kiforraljuk és adunk hozzá citromlevet. Tejszínnel elkeverjük és hozzáadjuk a pennét. Ha összeforraltuk, már tálalhatjuk is. Parmezánnal is megszórhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4