Receptek Levesek Fokhagyma krémleves ételízesítővel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
12 gerezd fokhagyma
2 darab húsleveskocka
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet ételízesítő

Leírás

8-12 gerezd fokhagymát lereszelek, vagy fokhagymanyomón átnyomok. Olajon üvegesre párolom, 1 csapott evőkanál lisztet adok hozzá, ízesítem (só, bors delikát). Vízzel felengedem és dobok bele 2 húsleves kockát (persze ha van, húsleves lével is fel lehet engedni). Ha összefőtt, 2 dl tejszínt adok hozzá. Tálaláskor levesgyöngyöt, pirított kenyérkockát, esetleg sajtot lehet a tetejére szórni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4