Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 2-3 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyságú csíkokra metéljük. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát karikára, a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. A szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát, majd fedő alatt megfonnyasztjuk. Rádobjuk a húst, 2-3 percig erős tűzön pirítjuk, majd meghintjük a majoránnával. Ízlés szerint sózzuk, erőteljesen borsozzuk, és lassú tűzön, fedő alatt, puhára pároljuk. Ha a levét elfőné, kevés meleg vízzel, vagy húslevessel pótoljuk. Miközben a hús puhul, a paprikát kicsumázzuk, ereit-magjait (részben) eltávolítjuk, majd kisebb kockákra aprózzuk. A puhára párolt húst zsírjára sütjük, hozzáadjuk a paprikát, utána sózzuk, borsozzuk. Összeforrósítjuk, és összeforgatjuk a sült burgonyakockával.