Receptek Főételek Húsos ételek Feta sajttal töltött sertéskaraj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 gerezd fokhagyma
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
8 szelet sertéskaraj
30 dkg feta sajt
1 marék metélőhagyma
30 dkg fagyasztott spenót
2 csomag gnocchi

Leírás

A karajszeleteket sózzuk és borsozzuk, majd kicsit megütögetjük őket. A feta sajtot fellazítjuk és a hússzeletekre halmozzuk, majd felcsavarjuk őket. Akár fogpiszkálóval meg is tűzhetjük őket, hogy ne nyíljanak ki. A gnocchit sós, forró vízben, puhára főzzük. A serpenyőt felmelegítjük, beleöntünk 3-4 kanál olajat és megsütjük benne a hústekercseket. Közben a fokhagymát felaprítjuk és abban a zsiradékban megpirítjuk, amiben a hús sült. Kis idő múlva, rárakjuk a parajt és megszórjuk fűszerekkel. Ha már félig megpárolódott a paraj, akkor hozzáadhatjuk a gnocchit és keverjük össze a parajjal. Öntsük nyakon tejszínnel és forraljuk be. Tálaláskor, finomra vágott snidlinggel szórjuk meg. http://www.youtube.com/watch?v=6sm4yNArxkg

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4