Receptek Desszertek Sütést igénylő Feketeerdő torta fahéjasan

Hozzávalók

1 kanál vaníliás cukor
5 kanál kristálycukor
½ l tejszín
5 kanál porcukor
1 kanál őrölt fahéj
1 darab babapiskóta
2 üveg meggybefőtt
2 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

A tésztához, 5 tojásos vizes piskótát készítünk, amit 26-cm-es tortaformában megsütünk. A meggykompót levét fahéjjal, 5 evőkanál kristálycukorral felforraljuk, a kevés vízzel elkevert pudingporral besűrítjük. Amikor kihűlt, beletesszük a leszűrt meggyet. A tejszínhez 1 vaníliás cukrot és 5 evőkanál porcukrot teszünk, majd robotgéppel felverjük. A piskótát három részre vágjuk, a meggy felét rákenjük az alsó lapra, majd a tejszín egy részét. Rátesszük a következő lapot, majd a meggy másik felét és egy kicsi tejszínt. Annyi tejszínt hagyjunk, hogy a torta külsejét bevonhassuk vele. Díszíthetjük meggyel, vagy akár kakaóporral megszórva is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4