Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztához, 5 tojásos vizes piskótát készítünk, amit 26-cm-es tortaformában megsütünk. A meggykompót levét fahéjjal, 5 evőkanál kristálycukorral felforraljuk, a kevés vízzel elkevert pudingporral besűrítjük. Amikor kihűlt, beletesszük a leszűrt meggyet. A tejszínhez 1 vaníliás cukrot és 5 evőkanál porcukrot teszünk, majd robotgéppel felverjük. A piskótát három részre vágjuk, a meggy felét rákenjük az alsó lapra, majd a tejszín egy részét. Rátesszük a következő lapot, majd a meggy másik felét és egy kicsi tejszínt. Annyi tejszínt hagyjunk, hogy a torta külsejét bevonhassuk vele. Díszíthetjük meggyel, vagy akár kakaóporral megszórva is.