Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A piskótát, a megsütése után 3 részre vágom. Megvárom amíg kihűl. Felforralom a meggylevet, belerakom a két csomag zselatint és a meggyet, majd hűtőbe teszem, dermedni. Felverem félig a tejszínt, a vaníliás cukorral, majd felolvasztom nagyon kicsi tűzön, a 2 tábla fehér csokit, és rögtön belekeverem a 2 tojássárgát. Beleöntöm a félig felvert tejszínbe, és teljes keményedésig tovább verem. Betöltöm a tortát a következők szerint: piskóta-krém-meggyzselé-krém-piskóta. A tortát kívülről is a krémmel kell megkenni, majd tejszínhabbal bevonni. Lehet díszíteni meggyel és reszelt fehér csokival.