Receptek Főételek Húsos ételek Fehérboros-gombás csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
20 dkg trappista sajt
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
80 dkg csirkemell
40 dkg csiperkegomba

Leírás

A csirkemellet szeleteljük és elősütjük. A gombát megtisztítjuk és feldaraboljuk. Lábasba öntjük az olajat és a bort. Felhevítjük és a húst puhára pároljuk benne. Ezután rárakjuk a gombát és tovább főzzük, közben ízesítjük. Behabarjuk egy kevés liszttel és tejföllel, valamint tejszínnel dúsítjuk. Spagettivel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4