Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kenyeret a tejbe áztatjuk, majd kb. 10 perc elteltével jól kicsavarjuk. Közben, a finomra vágott vöröshagymát két evőkanálnyi olajon, üvegesre dinszteljük. A darált húst tálba tesszük, összekeverjük a kinyomkodott kenyérrel, hozzáadjuk a hagymát és az összes többi hozzávalót. Kézzel jól összedolgozzuk. Megkóstoljuk, ha szükséges, utánfűszerezzük. Nedves kézzel, 2-3 cm átmérőjű golyókat formálunk. Felforrósított olajban kisütjük. Közben időnként megforgtjuk a fasírtgolyókat, hogy egyenletesen barnuljanak. Konyhai papírtörlővel bélelt tálra szedjük, hogy felitassa a felesleges olajat.