Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vizet az olajjal felforraljuk, és a lisztet lereszteljük. Kihűlés után, fokozatosan, egyesével hozzáadjuk a tojásokat. A tésztát nyomózsákba helyezzük. Sütőpapírra kisebb bucikat nyomunk, és 180 C°-on, gőzős sütőtérben kisütjük. (A tepsit kicsit meg lehet locsolni vízzel, hogy legyen elég gőz.) A mascarponét kikeverjük porcukorral és citromhéjjal. A tejszínt habbá verjük, és beleforgatjuk a mascarponés krémbe. Ha kész a hab, akkor betöltjük a félbe vágott, kihűlt fánkokat. Porcukorral meghintve tálaljuk.