Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Érzi már a karácsony illatát? Biztosíthatjuk, hogy ez az ízletes leves különleges fahéjillattal árasztja el a konyhát.
Hevítsünk fel egy nagyobb serpenyőben 2 evőkanál olivaolajat közepes hőmérsékleten. Adjuk hozzá a répát, hagymát, fokhagymát és időnként kavargassuk meg amíg megbarnulnak a zöldségek (kb. 8-10 perc). Adjuk hozzá a fűszereket és süssük további 1 percig.
Adjuk hozzá az édesburgonyát, levesalapot, babérlevelet és 6 csésze vizet, majd forraljuk fel. Hevítsük, míg a zöldségek megpuhulnak (kb. 10-12 perc).
Egy másik serpenyőben hevítsünk fel 2 evőkanál olajat közepes hőmérsékleten. Tegyük bele a kenyeret és időnként keverjük meg, míg aranybarnára sül. Vegyük le a tűzről, öntsünk rá juharszirupot.
Hintsük meg babérlevéllel. Egy merülő keverővel pürésítsük a levest, míg egyenletessé válik. Tálaljuk a juharszirupos kenyérkockákkal.